Vriendenloterij opzeggen online

Wil je de Vriendenloterij opzeggen online? Dat is ingewikkelder dan je verwacht. Het aanmelden bij de vriendenloterij is zeer eenvoudig echter het opzeggen online is ingewikkeld. Natuurlijk willen we je hier graag mee helpen. Je kan via deze link de vriendenloterij online opzeggen. Wel moet je wat gegevens bij de hand hebben om op te zeggen. Je hebt de volgende gegevens nodig:

  • Lotnummer(s)
  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Rekeningnummer
vriendenloterij opzeggen online

De ervaring is dat als je dit invult direct een bevestiging ontvangt, die bevestigt dat je de Vriendenloterij stopzet. Waarna je binnen 5 dagen een definitieve bevestiging krijgt van de Vriendenloterij. De Vriendenloterij online opzeggen is dus heel eenvoudig als je de juiste pagina vindt. Echter wordt deze behoorlijk verstopt op de website van de Vriendenloterij.

Vriendenloterij stopzetten

Je kan de Vriendenloterij online opzeggen maar er zijn nog meer opties. Zo kan je ook de vriendenloterij stopzetten per telefoon of schriftelijk via de post. De Vriendenloterij stopzetten kan dus door te bellen. Wel moet je er dan rekening mee houden dat men zal proberen je te behouden als deelnemer. Als je schriftelijk wil opzeggen dan is het verstandig de zelfde informatie te verwerken in de brief zoals ze ook vragen als je het online wil doen. Dat zijn; lotnummer(s), NAW gegevens, telefoonnummer, rekeningnummer.

Vriendenloterij stopzetten per telefoon? Dan kan je bellen naar: 088 – 020 10 20. Dit kan op werkdagen van 09.00 t/m 21.00 of op zaterdag tussen 10.00 t/m 16.00. Heb je liever dat de Vriendenloterij jou belt om op te zeggen? Dat kan ook. Dan maak je online een afspraak op de volgende pagina.

Vriendenloterij stopzetten schriftelijk? Dan kan je de brief versturen naar:
Vriendenloterij t.a.v. ledenservice

Beethovenstraat 200

1077JZ Amsterdam

Vriendenloterij online opzeggen via Social Media.

Helaas is dit niet mogelijk bij de Vriendenloterij. Het opzeggen is volgens hun niet rechtsgeldig. Zij verwijzen je weer terug naar de website en de bovenstaande opties. Dit kan mogelijk in de toekomst veranderen.

Scroll to top