Prijs
€ 2,-

Winkans
1 op 7

Hoofdprijs
€ 2.500.000

Goede doelen
Ja, 25%

Lotto lot kopen

Wil je mee gaan doen aan de Lotto? Dan moet je natuurlijk een Lotto lot kopen! Dit kan je doen door op de knop speel mee te klikken boven aan de pagina. Ben je nog niet helemaal zeker of je wil mee spelen met de Lotto? Lees dan nog even verder over hoe de Lotto werkt, wat de Lotto XL is en tot hoe laat je een Lotto lot kan kopen.

Lotto lot kopen

Hoe werkt de lotto?

Hoe werkt de Lotto? Eigenlijk is het supermakkelijk. Je kan als eerste kiezen of je eenmalig wil mee doen of wekelijks. De Lotto heeft namelijk iedere zaterdag een trekking waaraan je kan deelnemen. Als je een keuze hebt gemaakt tussen eenmalig of wekelijks kies je jouw lotnummers. Hierbij heb je keuze voor nummers tussen de 1 t/m 45. Je kiest er 6. Deze 6 nummers zijn samen jouw lotnummer. Vervolgens betaal je en doe je mee. Je valt in de prijzen als je minimaal 2 van 6 nummers goed hebt. Heb je ze allemaal goed dan heb je Jackpot. Deze is altijd minimaal € 2.5 miljoen.

Wat is lotto xl?

Bij het Lotto lot kopen heb je ook de keuze voor Lotto XL. Maar wat is Lotto XL? Lotto XL is een extra kans op prijzen. Hiervoor betaal je een bedrag van € 1,- extra en maak je kans op een extra jackpot van € 1 miljoen. Daarnaast zijn er ook nog kleinere prijzen te winnen. Deze kan je vinden op de prijzenpagina bij de Lotto XL.

Tot hoe laat kan ik een lotto lot kopen?

De trekking van de Lotto vindt plaats op iedere zaterdag om 18.15. De uitslag is dan vaak bekend rond 21.00 diezelfde dag. Het Lotto lot kopen moet je dus daarvoor al hebben gedaan.

Scroll to top