Lotto opzeggen

De Lotto opzeggen kan op verschillende manieren. Het kan zowel telefonisch als online. Echter moet je wel de nodige informatie bij de hand hebben voor de opzegging. Denk hierbij aan NAW-gegevens maar ook je Spelersnummer. Deze zal je waarschijnlijk niet direct bij de hand hebben. Het is verstandig deze van te voren op te zoeen. Ook voor het het online formulier geldt dat je veel informatie nodig hebt die je zal moeten opzoeken voor het opzeggen. De informatie rondom het opzeggen bij de Lotto is wel goed vindbaar. Zo vind je direct de juist informatie via de zoekfunctie op de website. Dit is bij andere loterijen wel anders.

lotto opzeggen

Opzeggen lotto

Zoals we al aangaven kan je opzeggen bij de Lotto op verschillende manier doen. Hieronder de verschillende keuzes.

Telefonisch

Opzeggen lotto kan dus op verschillende manieren. Je kan eenvoudig bellen naar 070-550 08 06. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 t/m 21.00. In het weekend zijn ze helaas gesloten. Zorg wel dat je, jouw spelersnummer bij de hand hebt.

Online

Online opzeggen lotto is ook mogelijk. Hiervoor kan je het online formulier invullen op de website van de Lotto. Dit wordt direct geregeld. Wij hebben hier nog geen ervaring mee en weten niet hoe het verdere proces hiervan bij de Lotto verloopt.

Via 123opzeggen.nl

Wil je zeker weten dat je opzegging direct wordt doorgevoerd en heb je geen zin om alles op te zoeken? Dan kan je ook tegen een geringe betaling de opzegging laten doen voor je. Dit kan bijvoorbeeld via www.123opzeggen.nl. Dit kan zowel zelf via de e-mail als per port via 123opzeggen.nl

Scroll to top