Prijs
€ 12,50

Winkans
1 op 5

Hoofdprijs
€ 1.000.000

Goede doelen
Ja, 50%

Lof Happiness goede doelen voor kinderen

Lot of Happiness is een goede doelen loterij. Zij dragen dus over alle inkomsten 50% af aan goede doelen. Wat Lot of Happiness uniek maakt in vergelijking tot de Postcode- Vrienden- of Bankgiroloterij is dat jij zelf kiest voor een goed doel. Je kan dus niet deelnemen zonder zelf een keuze te maken voor een goed doel. Dat is niet alles. Ze richten zich ook bewust op goede doelen voor kinderen. Dit komt vanuit hun visie en missie. Een echte goede doelen loterij die er is voor alle kinderen!

goede doelen voor kinderen

Kind gerelateerde goede doelen.

Er zijn veel verschillende kind gerelateerde goede doelen. Allemaal met een eigen doel om het leven van kinderen in Nederland of daarbuiten te verbeteren. Lot of Happiness wil de goede doelen voor kinderen steunen. Dit komt uit hun visie “Ieder kind heeft recht op eerlijke kansen.” En missie “Samen maken we kinderen blij”. Goede doelen voor kinderen waarvoor je nu kan meedoen zijn CliniClowns, KiKa, Make-A-Wish Nederland en Strong Babies. Allemaal gericht op het wel en wee van kinderen.

Wat Lot of Happiness onderscheid is dat zij er niet alleen zijn voor grote goede doelen voor kinderen maar ook voor kleinere. Ze willen dat de loterijinkomsten in Nederland eerlijker worden verdeeld en dat ieder kind gerelateerd goede doel een vaste inkomsten bron kan opzetten via de loterij.

Lot of Happiness werkt op de vergunning van FAIRSHARE Nederland. Zij hebben de zelfde insteek alleen dan voor alle goede doelen in Nederland!

Scroll to top