Prijs
€ 14,-

Winkans
1 op 7

Hoofdprijs
€ 54.700.000

Goede doelen
Ja, 50%

Postcodeloterij lot kopen

Wil je een postcodeloterij lot kopen? Dat kan! Je kan de loten van de Postcodeloterij op verschillende manier kopen. Zo kan je telefonisch contact opnemen met ze. Soms kan het zijn dat je een aanbieding krijgt per post waaraan je wil deelnemen of je meld je online aan. Online een Postcodeloterij lot kopen is natuurlijk de snelste en makkelijkste optie. Je kan ook meerdere loten kopen als je dat wil.

postcodeloterij lot kopen

Hoe werkt de Postcodeloterij?

Eigenlijk werkt de Postcodeloterij heel eenvoudig. Je lotnummer is namelijk je postcode met 3 extra tekens erachter. Voorbeeld zou kunnen zijn 1111AA001. Door het gebruik van de postcode spelen veel mensen mee omdat ze bang zijn te verliezen en niet om te winnen. Stel je toch een voor dat de hele straat een dikke geldprijs wint en jij niet. Dat wil toch niemand. Daarom spelen er heel veel mensen mee.

Prijzenpot Postcodeloterij

De prijzenpot van de postcodeloterij bevat naar geldprijzen ook heel veel prijzen in natura zoals een auto, cadeaubonnen, bioscoopkaartjes, chocoladerepen en ga zo maar door. Dit is natuurlijk heel leuk om te winnen maar staat niet altijd gelijk aan de waarde van een lot prijs (€ 14,-). De kans dat je iets wint bij de Postcodeloterij is 1 op 7. Dat kan soms natuurlijk wat verschillen afhankelijk van de waarde van de prijzen.

Goede doelen van de Postcodeloterij

De Postcodeloterij is een goede doelen loterij en is in de vergunning dan ook verplicht minimaal 40% af te dragen aan de goede doelen. Van ieder lot dat je koopt gaat van € 5,60 naar een goed doel. Er zijn verschillende goede doelen die zijn aangesloten bij de Postcodeloterij. Om te kijken welke dat zijn kan je terecht op de website van de Postcodeloterij. Het zal je mogelijk opvallen dat het voornamelijk grote goede doelen uit Nederland zijn.

Scroll to top