Prijs
€ 15,-

Winkans
1 op 2

Hoofdprijs
€ 14.800.000

Goede doelen
Nee

Staatslot kopen

Wil je een staatslot kopen? Gaaf! Dat kan op heel veel verschillende manieren. Je kan ze bijvoorbeeld in een winkel bij jou in de buurt halen, kopen via de app van de Staatsloterij of direct online bestellen op de website van de Staatsloterij.

Staatslot kopen

Staatslot kopen in de winkel

Als je een staatslot wil kopen in de winkel kan je het beste even kijken waar ze worden verkocht. Dat kan je online doen op de website van de Staatsloterij . Ook moet je er rekening mee houden dat je een ID-bewijs bij je hebt. Je moet namelijk bij het aanschaffen je zelf legitimeren voor je leeftijd. Je mag geen lot kopen als je jonger bent dan 18 jaar.

Staatslot kopen via de App

Als je op je mobiele telefoon, zowel IOS (Apple) als Android (Samsung en vele andere merken) de app download kan je een eigen account aanmaken. Als je dit doet kan je daarin vervolgens een staatslot kopen.

Staatslot kopen online

Een staatslot online kopen is misschien wel de snelste en meest eenvoudigste manier. Je kan je lot direct kopen via de website van de staatsloterij. Hierbij moet je wel bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent. Anders mag je niet mee doen.

Speciale trekkingen staatsloterij

De speciale trekkingen staatsloterij zijn er 4 per jaar. Waarvan er 2 echte bekende zijn. De koningsdag en oudejaars trekking.

Koningsdaglot kopen

Op koningsdag heb je bij de Staatsloterij een extra trekking. Deze is qua lot prijs ook duurder dan normaal. Normaals is een lot € 15,- voor de Koningsdag trekking is deze € 30,-. Hierdoor is de prijzenpot ook grooter bij deze speciale trekking van de Staatsloterij.

Oudejaarslot kopen

Een oudejaarslot kopen is voor veel mensen bij een traditie. Snel in de dagen voor het nieuwe jaar de oliebollen halen, een fles champagne en een oudejaarslot kopen bij de winkel om de hoek. Ook voor een oudejaarslot geldt dat de prijs van het lot op € 30,- ligt in plaats van € 15,- bij een normale trekking. Ook zijn de reclames van de Staatsloterij rondom de oudejaars trekking zeer bekend geworden. In 2018 had men nog een zielig hondje en in 2019 een schattige egel.

Scroll to top