Prijs
€ 14,-

Winkans
1 op 5

Hoofdprijs
€ 100.000

Goede doelen
Ja, 50%

Lot Vriendenloterij

Wil je mee doen aan de Vriendenloterij? Start dan met 1 lot Vriendenloterij! Je kan hem eenvoudig online aanschaffen en doet direct mee met de Loterij. Klik rechtsboven op de knop speel mee en meld je aan. Ben je nog niet helemaal zeker of je een lot vriendenloterij wil kopen? Lees dan nog even verder.

Lot Vriendenloterij

Hoe werkt de Vriendenloterij

Hoe werkt de Vriendenloterij? Vrij simpel! Je lotnummer is bij de Vriendenloterij je telefoonnummer. Dat is alvast makkelijk want die vergeet je nooit. De Vriendenloterij werkt op basis van een abonnement waarbij je automatisch mee speelt. Je kan niet kiezen voor een enkel lot. De uitslagen worden altijd bekend gemaakt op de 9de van de maand en kan je terugvinden op de website van de Vriendenloterij.

Kosten Vriendenloterij

Kosten Vriendenloterij zijn € 14,- per trekking met 14 trekkingen per jaar. Dit komt in totaal neer op een bedrag van € 196 per jaar. Kosten Vriendenloterij komen overeen met andere loterijen. Ze zijn niet de duurste maar ook niet de goedkoopste. De duurste is de Staatsloterij en de goedkoopste is de Eurojackpot. Echter hebben die weer andere voor en nadelen.

Winkans Vriendenloterij

De winkans bij de Vriendenloterij is 1 op 4,76 per trekking. Dit is op basis van het jaar 2018. Dit kan veranderen in de toekomst. Daarnaast zegt de winkans niets over de hoogte van de prijs die je wint. Deze kan lager zijn dan de inleg. Alles weten over de winkans van de Vriendenloterij? Klik hier!

Goede doelen Vriendenloterij

De Vriendenloterij is een loterij met een goede doelen vergunning. Zij moet dan ook het wettelijke verplichte percentage afstaan aan goede doelen. Dit doen zij naar 47 verschillende goede doelen en naar clubs en verenigingen in Nederland. Wil je meer weten over de goede doelen die de Vriendenloterij steunt? Klik hier.

Scroll to top