Prijs
€ 2,-

Winkans
1 op 26

Hoofdprijs
€ 84.000.000

Goede doelen
Nee

Eurojackpot kopen

Eurojackpot lot kopen kan je op verschillende manieren doen. Je kan het bijvoorbeeld doen in sigarenwinkels, sommige supermarkten maar ook online. Online kan je eenvoudig en snel één of meerdere loten kopen voor de Eurojackpot. Koop je Eurojackpot loten nu online op de website van de Eurojackpot.

Eurojackpot kopen

Eurojackpot loten kopen

Bij de Eurojackpot loten kopen is heel eenvoudig je kan het namelijk alleemaal zelf online regelen. Je maakt hiervoor een wallet bij de Eurojackpot en vervolgens kan je direct loten kopen. Waarom we spreken van loten. Eenvoudig een Eurojackpot lot kopen kost je maar € 2,- daarom spelen veel mensen met meer dan 1 lot mee. Natuurlijk hoeft dit niet je kan ook meespelen met 1 lot.

Hoe werkt de Eurojackpot?

Hoe werkt de Eurojackpot, goede vraag! De Eurojackpot werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest 5 getallen tussen de 1 t/m 50 en vervolgens 2 bonus getallen tussen de 1 en 10. Dan koop je het aantal Eurojackpot loten dat je wil en speel je mee. Heb je alle getallen goed dan win je de jackpot! De jackpot van de eurojackpot kan oplopen tot maar liefst 90 miljoen euro. Elke vrijdag maak je kans op de prijzen van de Eurojackpot. Om 22.00 zijn de prijzen bekend op de website van de Eurojackpot.

Winnen bij de Eurojackpot

De kans dat je de Eurojackpot wint en dus de hoofdprijs (36% van het prijzengeld) is 1 op 95.3 miljoen. Dit verklaart dus ook dat de Jackpot nooit boven de 90 miljoen uitkomt. Anders zou de loterij op een gegeven moment verlies kunnen maken. Natuurlijk is de winkans in het algemeen van de Eurojackpot wel hoger dan 1 op 95.3 miljoen. Gemiddeld zit de winkans op ongeveer 1 op 26. Dat is voor de loterijen in Nederland heel laag. Maar het gaat er natuurlijk ook om dat je die Jakcpot wil winnen!

Scroll to top