Bankgiroloterij opzeggen

Bankgiroloterij opzeggen

De Bankgiroloterij opzeggen kan op verschillende manieren. Het kan zowel telefonisch als online per chat. Echter moet je wel de nodige informatie bij de hand hebben voor de opzegging. Denk hierbij aan NAW-gegevens maar ook je lotnummer. Deze zal je waarschijnlijk niet direct bij de hand hebben. Het is verstandig deze van te voren op te zoeken. Ook als je online wilt opzeggen is het verstandig om zo veel mogelijk informatie door te geven. De informatie rondom het opzeggen bij de Bankgiroloterij is niet echt makkelijkt te vinden of echt makkelijk te doen. Dat is bij andere loterij ook wel vaker het geval. Natuurlijk is opzeggen altijd gratis en kan telefonisch. Je moet wel goed in je schoenen staan om niet omgepraat te worden nog een keer mee te doen.

Bankgiroloterij opzeggen

Opzeggen bankgiroloterij

Zoals we al aangeven kan je opzeggen bij de bankgiroloterij op verschillende manier doen. Hieronder de verschillende keuzes.

Telefonisch

Opzeggen bankgiroloterij kan dus op verschillende manieren. Je kan eenvoudig bellen naar 088 - 020 1030. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 t/m 21.00. In het weekend zijn ze open op zaterdag van 09.30 t/m 16.00. Zorg wel dat je, jouw lotnummer bij de hand hebt.

Online opzeggen bankgiro loterij

Online opzeggen bankgiro loterij is ook mogelijk. Hiervoor kan je het proberen via de chat op de website van de bankgiro loterij. Wij hebben hier nog geen ervaring mee en weten niet hoe het verdere proces hiervan bij de bankgiro loterij verloopt. Via Social Media weten we wel dat je niet kan opzeggen bij de bankgiro loterij.

Bankgiroloterij opzeggen per post

Een brief sturen kan altijd. Dit is misschien een wat ouderwetse manier maar werkt vaak goed. Zorg wel dat je een bevestiging ontvangt van het opzeggen. Je kan opzeggen door de brief te sturen naar: BankGiro Loterij, Beethovenstraat 200, 1077 JZ Amsterdam

Via 123opzeggen.nl

Wil je zeker weten dat je opzegging direct wordt doorgevoerd en heb je geen zin om alles op te zoeken? Dan kan je ook tegen een geringe betaling de opzegging laten doen voor je. Dit kan bijvoorbeeld via www.123opzeggen.nl. Dit kan zowel zelf via de e-mail als per port via 123opzeggen.nl

Scroll to top